» Forsiden » Meny » Stuntkokkelering » KONSEPT » Skansen & Bårstua » Nyheter » Kontakt & SERVERIngstider english language
Sansenes Kjøkken - Sjelens Lyst
  Sansenes Kjøkken - Sjelens lyst illustrasjon

Jeg bestemmer dagens/kveldens meny avhenging av råvarene som kan skaffes, og hva jeg har lyst til å lage.

Fisk som grilles over kull er alltid helt fersk. Villsvin/lam/kalv bakes i ovnen i mange timer og avsluttes på kullgrillen. Rettene blir ofte til der og da, en engangsopplevelse.

To nøkkelord for min mat er ren og potent. Råvarene skal være så rene som mulig, lages fra bunnen av uten andre tilsettinger enn urter og krydder. Mel og melk brukes ikke i min mat. Til de sjeldne kjøttsauser bruker jeg ordentlig fløte, smør og vin. Råvarene behandles slik at den ferdige maten fortsatt er potent, det vil si fortsatt har vitaliserende kraft i seg. Du skal føle deg vel etter å ha spist min mat.
illustrasjon
» Gnist Utviklet av Gnist Design Design 20©04 Sansenes Kjøkken, Tromsø » elke@sanseneskjokken.no » mobil: 95 82 42 56