» Forsiden » Meny » Stuntkokkelering » konsept » Skansen & Bårstua » Nyheter » Kontakt & serveringstider english language
Elke S. Stangeland
  Sansenes Kjøkken - Sjelens lyst illustrasjon

Sansenes Kjøkken begynte med stuntkokkelering og festarrangering.

Jeg tar med meg kjøkkenet i bilen sammen med råvarer og drar hjem til folk, bruker deres kjøkken og rigger også til for kokkelering ute. For tredje året på rad skal jeg bli med på et lederseminar over flere dager hvor jeg tar meg av frokost, lunch og middager for 20-30 personer.
Jeg lager til mat i fjæra, på fjellet, i lavvu, på hytta. Det er kun fantasien som setter grenser.

Barnefamilier, besteforeldre og festivitas:
Særdeles godt mottatt ble det da jeg lagde til en familiefest, hvor barna var fra 3 år og oppover, sammen med foreldre, besteforeldre, tanter og onkler. Bårstua og Skansenvollen er et supert sted for barn. Jeg lager til mat som passer for både barn og voksne. Barna får grille mat i peisen, spikke noen pinner, gå ut for å leke litt, og kan bli lest for i den halve etasjen over stua. Ta med barnebøker!

Piknic
Sammen med stuntkokkeleringen kommer også muligheten for piknic. Jeg ordner med mat, ved og det som behøves av utstyr for å ha piknic hvor dere måtte ønske. Det være seg for to personer eller mange flere.

 
» Gnist Utviklet av Gnist Design Design 20©04 Sansenes Kjøkken, Tromsø » elke@sanseneskjokken.no » mobil: 95 82 42 56